Klase i oznake proizvoda

Tehničko stanje svih naših proizvoda je 100%. Svi prodani proizvodi podložni su jamstvu.

INTEL-ing prodaje NOVA, RENEW, REFURBISHED i RABLJENA računala. Slijedi pregled klasa i oznaka računala dostupnih u našoj ponudi.

Nova i Renew računala, monitori i informatička oprema po klasama kozmetike:

  • NOVO – Novi proizvodi, u originalnoj ambalaži sa tvorničkim jamstvom. Jamstvo je dostupno u trajanju od 12 do 48 mjeseci (ovisno o modelu). Kod brojnih modela, moguće je produživanje jamstva, uz nadoplatu.

  • RENEW – Novi proizvodi, bez originalne ambalaže, sa tvorničkim jamstvom. Jamstvo je dostupno u trajanju od 12 do 48 mjeseci (ovisno o modelu). Kod brojnih modela, moguće je produživanje jamstva, uz nadoplatu.

Refurbished računala, monitori i informatička oprema po klasama kozmetike:

Refurbished računala, monitori i ostala informatička oprema je tvornički obnovljena, sa pripadajućim jamstvom. Svi refurbished proizvodi prolaze rigoroznu kontrolu i reparaciju ukoliko je to potrebno.

  • Klasa A – Najprodavaniji razred koji jamči odličan izgled opreme. Mogući minimalni kozmetički nedostaci koji su jedva vidljivi (sitne površinske ogrebotine…). Uređaj je 100% funkcionalan. Jamstvo u trajanju od 6 do 36 mjeseci (ovisno o modelu). Kod brojnih modela, moguće je produživanje jamstva, uz nadoplatu. Unutar klase A mogući su rasponi ocjena od maksimalne A do A-.

  • Klasa B – Sitni kozmetički nedostaci na opremi (neispravan piksel, tragovi uporabe…). Uređaj je 100% funkcionalan. Jamstvo u trajanju od 6 do 36 mjeseci (ovisno o modelu). Kod brojnih modela, moguće je produživanje jamstva, uz nadoplatu. Unutar klase B mogući su rasponi ocjena od B+, preko B do B-.

  • Klasa C – Vidljiviji kozmetički nedostaci na opremi, no nedostaci ne utječu na tehničko stanje proizvoda. Uređaj je, 100% funkcionalan. Jamstvo u trajanju od 6 do 36 mjeseci (ovisno o modelu). Kod brojnih modela, moguće je produživanje jamstva, uz nadoplatu. Unutar klase C mogući su rasponi ocjena od C+, preko C do C-.

Rabljena računala, monitori i informatička oprema po klasama kozmetike:

Rabljena računala, monitori i ostala informatička oprema je prethodno bila u upotrebi (izložbeni primjerci, roba sa povrata, popravljena roba…) , a prije povratka na police detaljno je pregledana, servisirana te reparirana, ukoliko je to bilo potrebno.

  • Klasa A – Najprodavaniji razred koji jamči odličan izgled opreme. Mogući minimalni kozmetički nedostaci koji su jedva vidljivi (sitne površinske ogrebotine…). Uređaj je 100% funkcionalan. Jamstvo u trajanju od 6 do 36 mjeseci (ovisno o modelu). Kod nekih modela, moguće je produživanje jamstva, uz nadoplatu. Unutar klase A mogući su rasponi ocjena od maksimalne A do A-.

  • Klasa B – Sitni kozmetički nedostaci na opremi (neispravan piksel, tragovi uporabe…). Uređaj je 100% funkcionalan. Jamstvo u trajanju od 6 do 36 mjeseci (ovisno o modelu). Kod nekih modela, moguće je produživanje jamstva, uz nadoplatu. Unutar klase B mogući su rasponi ocjena od B+, preko B do B-.

  • Klasa C – Vidljiviji kozmetički nedostaci na opremi, no nedostaci ne utječu na tehničko stanje proizvoda. Uređaj je, 100% funkcionalan. Jamstvo u trajanju od 6 do 36 mjeseci (ovisno o modelu). Kod nekih modela, moguće je produživanje jamstva, uz nadoplatu. Unutar klase C mogući su rasponi ocjena od C+, preko C do C-.