O nama

Godinama poslovanja zadobili smo povjerenje velikog broja poslovnih i privatnih korisnika na području cijele Hrvatske i inozemstva.

Djelatnici sa dugogodišnjim iskustvom, pružaju usluge privatnim i poslovnim korisnicima, u najkraćem mogućem vremenskom roku, a po potrebi vršimo izlaske na teren.

Djelatnosti tvrtke su: prodaja, servis i održavanje informatičke opreme, web design, informatičko savjetovanje te djelatnosti vezane uz POS asortiman.

Nudimo Vam široku paletu računala (novih i rabljenih), sa posebnim naglaskom na prijenosna računala, a naše osoblje će vas savjetovati prilikom izbora kako bi odabrali računalo prilagođeno vama i vašim željama. Ukoliko niste u mogućnosti doći u našu poslovnicu, kupljena oprema se dostavlja na vašu kućnu adresu putem dostavne službe.

about

I još malo o nama...

Ujedno smo zastupnici HP outlet opreme te nudimo proizvode iz tog asortimana po iznimno povoljnim cijenama. Zašto HP brand? Omjer kvalitete i cijene je ono čime taj brend prednjači.

Pružamo i razne druge informatičke usluge, kao npr. postavljanje mreža u vašem poslovnom prostoru ili kućanstvu. Ukoliko ste u nedoumici po pitanju Vaše računalne opreme ili kupnje nove, naše osoblje Vam stoji na raspolaganju sa svojim savjetima, kako o hardware-u, tako i o software-u.

Nudimo i programe za PC kase (robno i materijalno knjigovodstvo), te kompletan POS asortiman. POS sustavi olakšavaju prodaju, povezujući prodajna mjesta u računalnu mrežu, pružajući brzu uslugu i ažurne informacije, a POS sustavi potrebni su svima koji posluju sa krajnjim kupcem.

Izrađujemo web stranice, prema željama i estetskim zahtjevima korisnika. Sve naše internet stranice optimizirane su za prikaz na mobilnim uređajima i svim vrstama računala, a nudimo i fotografiranja, prevoditeljske usluge te održavanja internet stranica.